Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs de monitors d’activitats de lleure infantils i juvenils

Escoltar

L’Ajuntament organitza un curs de monitors d’activitats de lleure infantils i juvenils

S’ofereixen 25 places i les inscripcions estan obertes fins al 14 d’abril

L’Ajuntament de Mataró, a través del Servei de Nova Ciutadania, Joventut i Dona, organitza un curs de monitors i monitores d'activitats de lleure infantil i juvenil amb 25 places disponibles.



L’objectiu del curs és facilitar als assistents els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants o joves. Les inscripcions es poden fer des d’avui i fins al 14 d’abril al Punt d’Informació Juvenil SIDRAL.


 

La formació anirà a càrrec de L'Escola F, escola de formació de l’Acellec (Associació catalana d’empreses de lleure, l’educació i la cultura). El curs, que té un cost de 180 €, s’impartirà divendres a la tarda i dissabtes al matí del 18 d’abril al 18 de juny, i també durant les vacances de Setmana Santa, al Casal de Joves situat a la plaça d’Espanya.



 

La formació comprèn 100 hores teòriques, 150 de classe pràctica i 25 hores per elaborar un treball-memòria de l'acció educativa duta a terme durant el període de pràctiques. L’aprofitament del curs de monitors dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Per accedir a alguna de les 25 places ofertades cal ser major d’edat en el moment de formalitzar la inscripció i inscriure’s al Punt d’informació Juvenil – SIDRAL (plaça d’Espanya, 1).

 

Per tal d’incentivar i enfortir el teixit associatiu de joves de la ciutat, es prioritzarà a aquells joves membres d’entitats infantils i juvenils de la ciutat. Les 25 places seran adjudicades per ordre d’arribada.



D’aquesta manera les dates d’inscripcions són les següents:

 

7 i 8 d’abril: membres d’entitats infantils i juvenils inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Mataró.

11 i 12 d’abril: nois i noies de Mataró fins a 35 anys.

13 i 14 d’abril: la resta de persones interessades.

 



Horaris del Punt d’Informació Juvenil SIDRAL



L’horari d’atenció al públic del SIDRAL és:

- de dilluns a dijous de 17.00 h a 21.00h.

- divendres de 10.00 h a 14.00 h.



Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 702 57 41 dins l’horari d’oficina o enviar un correu a sidral@ajmataro.cat.

 

En el moment de la preinscripció cal facilitar les dades següents:

-        Nom i cognoms

-        DNI

-        Telèfon i adreça electrònica de contacte.