Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament rep als estudiants que participen en un projecte europeu que pren la fotografia com a eina pedagògica

Escoltar

L’Ajuntament rep als estudiants que participen en un projecte europeu que pren la fotografia com a eina pedagògica

L’Institut Thos i Codina coordina el projecte Comenius en què hi ha 7 centres mésEl president de l’Institut Municipal d’Educació (IME), Pere Galbany, i el president de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Miquel Rey, van oferir ahir a la tarda una recepció oficial als estudiants que participen en el projecte d’intercanvi Comenius “Photography as a pedagogical tool” (La fotografia com a eina pedagògica), en el que participen set centres educatius europeus i que coordina l’Institut Thos i Codina.
Es tracta d’un projecte per a estudiants de secundària, que empra l’anglès com a llengua vehicular. Els alumnes utilitzen la fotografia com a mitjà d’observació i l’apliquen en les àrees d’anglès, matemàtiques, ciències i la llengua i literatura castellanes. Mitjançant les tècniques d’observació que els proporciona la fotografia, tenen la possibilitat de revisar el que han estat mirant i aprofundir en la seva anàlisi.
Els centres educatius que participen en el projecte juntament amb l’Institut Thos i Codina són l’Agrupamento de Escolas de Sátäo (Portugal), l’Istituto di Istruzione Superiore di Boiano (Itàlia), el Mustafa Azmi Dogan Anadolu Lisei (Turquia), el Zespól Szkól Centrum Edukacji (Polònia), la Strední odborná skola Blatná(República Txeca) i el Kaunas Jonas Jablonskis Gymnasium (Lituània).
Comenius és el programa de la Comissió Europea per als projectes d’educació infantil, primària i secundària que promouen la cooperació i l’intercanvi d’experiències entre centres de tot Europa.