Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde anima els joves graduats de l’EUPMT a aprofitar la formació rebuda i a tenir una actitud emprenedora

Escoltar

L’alcalde anima els joves graduats de l’EUPMT a aprofitar la formació rebuda i a tenir una actitud emprenedoraL’alcalde, Joan Mora, va animar ahir els joves a tenir una actitud oberta i emprenedora i a aprofitar la formació rebuda en la cloenda de l’acte de graduació de la promoció 2010/2011 de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT). L’alcalde va asegurar que “amb el coneixement no n’hi ha prou, però és imprescindible”, i va afegir que la formació rebuda a l’EUPMT els serà d’enorme utilitat. “No heu estudiat en una universitat qualsevol, sinó a l’EUPMT, al TecnoCampus, un gran campus que serà un referent i on es faran grans coses”, va dir Mora als graduats.
L’alcalde també va elogiar la tria de l’exconseller Antoni Subirà com a padrí de la promoció 2010/2011 del centre, ja que segons va dir és un exemple de superació personal i professional. Subirà, en el seu discurs als graduats, va qualificar la formació rebuda de “caixa d’eines” que els servirà tota la vida, però que hauran d’anar actualitzant permanentment. Subirà també els va dir que amb la feina de joves ben preparats com ells s’aconseguirà superar la crisi actual. “Amb el treball i l’estalvi d’empreses i famílies començarem a veure signes de millora en l’economia productiva a finals del 2012”, va pronosticar l’exconseller.

 

La promoció 2010/2011 de l’EUPMT està formada per 122 graduats d’Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria en Telecomunicació, Enginyeria Informàtica de Gestió i Mitjans Audiovisuals. Durant l’acte es va fer un especial reconeixement als graduats amb millor expedient acadèmic, que són Jaume Josep Creus (Mitjans Audiovisuals), Albert Pujol (Enginyeria en Telecomunicació), Carlos Torres (Informàtica de Gestió) i Marc Bayón (Enginyeria Electrònica Industrial).

 

Un dels moments més emotius de l’acte va ser l’homenatge a Santi Ortego, que va ser professor i director de l’EUPMT i que va deixar una gran empremta en tota la comunitat universitària. La seva vídua va recollir el guardó que a títol pòstum li va lliurar l’associació de professors universitaris d’informàtica ENUI.