Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La bandera verda torna a onejar a la platja del Varador

Escoltar

La bandera verda torna a onejar a la platja del Varador

Les intenses pluges del cap de setmana van obligar a hissar la bandera groga

La bandera verda oneja des d’aquest divendres, 5 d’agost, a primera hora de la tarda a la platja del Varador després que les intenses pluges de dissabte passat, 30 de juliol, obliguessin a hissar la bandera groga, que indica precaució en el bany.


 

Les anàlisis realitzades a les aigües d’aquesta platja dilluns passat, 1 d’agost, van donar un resultat alterat en un dels indicadors que mesuren la qualitat sanitària com a conseqüència del desbordament d’un dels col·lectors que transporten les aigües residuals per la quantitat de pluja caiguda. La Creu Roja va hissar la bandera groga com a mesura preventiva.

 

El darrer informe de l’Agència Catalana de l’Aigua, organisme que depèn de la Generalitat de Catalunya, lliurat aquest divendres al migdia al Consistori, indica que la qualitat sanitària de la platja del Varador és bona.  

 

Les aigües de la platja del Varador passen controls periòdics i molt exhaustius per al manteniment de la certificació de la “Q” de Qualitat Turística, obtinguda el 2010 i renovada aquest any. Aquesta platja ha aconseguit una puntuació d’excel·lent en neteja, un dels nou ítems que avalua una consultoria externa per atorgar i renovar el segell de qualitat turística.