Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira d’Artesania i Regal de Nadal es podrà visitar fins al 8 de gener

Escoltar

La Fira d’Artesania i Regal de Nadal es podrà visitar fins al 8 de gener



El proper dissabte 17 de desembre s’instal·larà a l’espai firal del Parc Central la Fira d’Artesania i Regal de Nadal que organitza l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). La Fira es podrà visitar fins al 8 de gener.


 

La fira comptarà amb 55 parades que oferiran un ampli ventall de productes artesanals i altres articles de regal com bijuteria, roba, joieria en plata i cuir entre altres.

 

Com a novetat i a diferència d’altres edicions, enguany la distribució de la Fira serà en forma de bulevard. Una altra de les novetats és que la fira enlloc de finalitzar el dia de Reis s’allargarà fins al diumenge 8 de gener per aprofitar el cap de setmana.

 

L’horari d’obertura de la fira és el següent: de 17 a  22 h de dilluns a divendres i opcional els matins de 10 a 15 h. I de 10 a 22 h sense interrupció els dissabtes, diumenges i festius.

 

L’Associació de venedors de la Fira d'Artesania i Regal de Nadal de Mataró oferirà als seus clients butlletes per participar en el sorteig organitzat per Bulevards de Mataró d’un creuer per a dues persones. El sorteig se celebrarà el dia 5 de gener de 2012 a les 17 h, abans de la Cavalcada de Reis, al Parc Central.