Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera omplen el Parc Central d’activitats festives i gastronòmiques

Escoltar

La Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera omplen el Parc Central d’activitats festives i gastronòmiques

Les fires ocuparan més de 9.000 m² i es podran visitar fins el proper 19 de juny

El Parc Central torna a acollir a partir de divendres 10 de juny la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera, que ocupen una superfície de 9.000 m² i que es podran visitar durant deu dies, fins al diumenge 19 de juny.


 

La Fira d’Atraccions ocuparà l’Espai Firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, espais del nou Parc Central. Enguany hi hauran 127 atraccions i casetes de fira que, com altres anys, estaran distribuïdes segons la tipologia d’usuaris als quals s’adrecen (infants o adults).

 

En el marc del conveni de col·laboració que signen anualment l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per organitzar la Fira d’Atraccions, tal com ja es va impulsar l’any passat, s’ha acordat una promoció especial per al dimecres 15 de juny, que consistirà en el descompte del 50% del preu del viatge de les atraccions.

 

La Fireta de Primavera enguany comptarà amb una major oferta que en edicions anteriors, aplegant més de 40 expositors/es,  amb una àmplia oferta d’artesania i articles de regal. S’ubicarà al passeig de la Ciutadania del nou Parc Central, que uneix la Via Europa amb la zona d’atraccions. 

 Horaris de la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera

 

- Divendres 10/06:    17 a 3 h

- Dissabte 11/06:      11 a 14 h – 17 a 3 h

- Diumenge 12/06:    11 a 14 h – 17 a 3 h

- Dilluns 13/06:          11 a 14 h – 17 a 24 h

- Dimarts 14/06:        18 a 23 h

- Dimecres 15/06:     18 a 23 h

- Dijous 16/06:           18 a 23 h

- Divendres 17/06:     17 a 3 h

- Dissabte 18/06:       11 a 14 h – 17 a 3 h

- Diumenge 19/06:     11 a 14 h – 17 a 23 h

 

 

Zona de bars i actuacions musicals

 

Els bars i restaurants estaran instal·lats a la plaça d’Honorat Vilamanyà i Serrat, a l’interior de l’antic Parc Central. Hi haurà 8 bars i restaurants, que obriran els divendres i vigílies de festius fins a les 3 de la matinada, i la resta de dies fins a la mitjanit. Els caps de setmana obriran a partir de les 11.00 h.

 

El dimecres 15 de juny hi haurà la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del Grup Barca de Mitjana a les 21:30 hores. Enguany hi haurà dues actuacions musicals més: el divendres 10 de juny a les 21:30 hores l’Escola de Música Liceu de Mataró farà Combos de música moderna, i el divendres 17 de juny a les 21:30 hores tindrà lloc un concert de Rumba orquestrat pel Grup Empalmaos.

 Mobilitat, afectacions al trànsit i protecció civil

 

Els aparcaments de la plaça de Granollers i del Camí de la Geganta perllongaran els seus horaris els caps de setmana coincidint amb els horaris de tancament de la fira per atendre els possibles visitants. Els dies de més aglomeració de públic, festius i vigílies de festiu, quedarà tallat al trànsit el tram de l’avinguda del Corregiment de Mataró entre la plaça d’Espanya i la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer, tot i que no s’afectarà la sortida de vehicles de l’aparcament.

 

Les fires disposaran d’un punt d’assistència permanent de Creu Roja ubicat a l’Espai Firal, concretament a l’edifici de les oficines de fires. Com en les darreres edicions, hi haurà un sistema de megafonia general i uniforme per evitar al màxim la contaminació acústica que pugui afectar les zones residencials properes.