Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat, l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i la Unió de Botiguers dinamitzaran Comerç Mataró Centre

Escoltar

La Generalitat, l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i la Unió de Botiguers dinamitzaran Comerç Mataró Centre

 


El president de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Miquel Rey, el director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, i el president de l’Associació de Comerciants Unió de Botiguers de Mataró - Comerç Mataró Centre, Jordi Vallcorba, han signat avui un conveni de col·laboració per a l’impuls, promoció i consolidació del centre comercial a cel obert “Comerç Mataró Centre” .

 

Aquest conveni de col·laboració neix d’una coincidència d’objectius entre tots tres organismes per impulsar mecanismes de renovació i consolidació de l’activitat comercial, amb la finalitat de reforçar la seva posició competitiva.

 

Així, el present conveni té per objecte crear i consolidar sinergies comercials que responguin a les necessitats actuals dels consumidors, mitjançant la promoció de l’eix comercial “Comerç Mataró Centre”, l’afavoriment de l’associacionisme comercial i l’assessorament empresarial als comerciants associats, per tal de convertir el comerç del centre urbà en el motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

 

Pel que fa a les aportacions econòmiques, el conveni signat estableix una aportació del CCAM d’un màxim de 25.000 €, destinats a cobrir el cost de fins al 50 % de les accions executades durant l’any 2011.

 

Per la seva banda, L’IMPEM hi participa amb una quantitat de 24.084,44 €, en el marc del conveni ja formalitzat amb la Unió de Botiguers de Mataró per a l’any 2011, a càrrec de la partida del pressupost de despesa corrent 2011.

 

Finalment, la Unió de Botiguers aportarà el material i el personal necessaris per desenvolupar el projecte “Comerç Mataró Centre” a justificar per un valor de 50.000 €  i es responsabilitzarà de la seva coordinació i gestió.

 

Aquest conveni estarà vigent fins el 31 de desembre de 2011, i inclou totes les accions iniciades abans de la signatura que responguin al seu objectiu i es desenvolupin al llarg d’aquest any.