Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté dos presumptes delinqüents després d’assaltar un domicili

Escoltar

La Policia Local deté dos presumptes delinqüents després d’assaltar un domicili

Al vehicle hi havia 1,2 kg de marihuana, una balança de precisió i una pistola



La Policia Local de Mataró ha detingut dos presumptes perillosos delinqüents pocs minuts després que haguessin comès, presumiblement, un assalt violent en un habitatge del carrer del Riu Ter, a la urbanització Les Sureres. Els agents relacionen els arrestats amb els delictes de robatori amb violència i intimidació, contra la seguretat en el trànsit (conducció temerària i sense el permís per la pèrdua dels punts), contra la salut pública (tràfic d’estupefaents), danys i tinença d’armes i explosius. Els detinguts són A.V.J, de 46 anys, i S.M.A., de 38 anys, veïns de l’Hospitalet de Llobregat. Ambdós compten amb nombroses detencions policials per robatori amb violència i extorsió.


 

L’arrest es va produir el passat divendres, al voltant de les 19.00 h, pocs minuts després que la Policia Local fos alertada d’un assalt violent en un domicili. Ràpidament, els agents es van desplaçar al lloc i van interceptar un vehicle que va intentar fugir en detectar els agents. A l’interior del cotxe, la Policia Local va localitzar 1,2 kg de marihuana, una balança de precisió i una pistola preparada per utilitzar-se. A pocs metres del turisme, els agents també van localitzar una navalla.

 

Presumptament, els dos detinguts haurien assaltat un domicili del carrer del Riu Ter pocs minuts abans, on haurien amenaçat amb una navalla i una pistola una parella i haurien agredit les víctimes, causant-los lesions lleus.

 

Els dos arrestats, que van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró, van passar a disposició judicial dilluns. El jutge ha ampliat el termini de detenció.

 

La investigació continua oberta i es preveuen més detencions.