Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local fa una campanya per regularitzar les terrasses de la via pública

Escoltar

La Policia Local fa una campanya per regularitzar les terrasses de la via pública

S’han inspeccionat 167 instal·lacions de les quals 29 no tenien llicència



La Policia Local ha portat a terme durant els mesos de maig i juny la campanya anual d’inspecció de terrasses que es troben a la via pública. L’objectiu de la campanya és regular l’ús de la via pública per a la instal·lació de taules, cadires i para-sols de bars i restaurants.


 

La campanya s’ha desenvolupat en dues fases:

 

. Primera fase: del 30 de maig al 10 de juny. En aquest període es van localitzar les terrasses, es van comprovar les llicències i es va informar els responsables de les terrasses que no en tenien de l’obligatorietat d’obtenir-la. De les 167 terrasses inspeccionades 29 no tenien llicència.

 

. Segona fase: del 16 al 21 de juny. En aquesta fase es van visitar les 29 instal·lacions que no tenien llicència detectades durant la primera fase. D’aquestes, 19 ja tenien l’autorització per funcionar com a terrasses, 4 s’havien desmuntat i 6 continuaven sense estar regularitzades, per tant es va procedir a aixecar acta/denúncia per manca de llicència.

 

La instal·lació de terrasses ve regulada pel Reglament d’activitats de l’Ajuntament de Mataró on s’estableix els requisits i les condicions per a la seva instal·lació.