Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recepta “Rap de Nadal” guanya el concurs de receptes de Nadal del Mercat Municipal de la Plaça de Cuba

Escoltar

La recepta “Rap de Nadal” guanya el concurs de receptes de Nadal del Mercat Municipal de la Plaça de Cuba

El 20 de desembre la guanyadora cuinarà el plat i es farà un tastet



El Mercat Municipal de la Plaça de Cuba ha acollit avui, a les 12 h, l’entrega de premis del concurs de receptes de Nadal organitzat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba i del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme.


 

El jurat, format per un representant de l’Associació de Venedors de la Plaça de Cuba, una representant del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme i una representant de l’IMPEM, es va reunir dimarts i va escollir, entre les 14 participants, com a recepta guanyadora el “Rap de Nadal” presentada per Maria Medina i dues receptes finalistes: el “Pollastre de pagès a la cassola amb prunes i pinyons” de Rosario Montoza i “Carxofes amb cloïsses” de Fina Loshuertos.

 

El concurs, impulsat per l’IMPEM, té per objectiu promoure la participació de la clientela del mercat durant la campanya de Nadal, i és una activitat inclosa dins la programació de Nadal.

 

Està previst que el proper dimarts 20 de desembre, a l’aula de cuina de l’espai e-àgora, la cuinera guanyadora cuinarà el plat i es farà un tastet. Les persones interessades en assistir a la demostració s’hauran d’inscriure prèviament trucant al telèfon: 93 758 2 131 (ext. 1646) de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 

Els premis atorgats a la persona guanyadora i les finalistes han estat donats per l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba.