Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'humor de Guillem Albà i l'Always Drinking Marching Band enceten la quarta temporada de Butaka Mataró

Escoltar

L'humor de Guillem Albà i l'Always Drinking Marching Band enceten la quarta temporada de Butaka Mataró

La segona obra serà “Scarab” el 2 d’abril al Teatre Monumental



La quarta temporada de Butaka Mataró comença el proper dissabte 12 de febrer al Teatre Monumental amb l’espectacle “Flirt” amb Guillem Albà i li seguirà el 2 d’abril “Scarab” de Trotam teatre. A més, el Butaka Mataró arribarà als sis instituts de Mataró el proper dimecres 9 i el dijous 10 amb accions protagonitzades per Guillem Albà acompanyat dels sis músics de l’Always Drinking Marchin Band per engrescar als joves a venir a veure l’espectacle.



El projecte Butaka té com a finalitat apropar el món de les arts escèniques al joves, a més de crear un ambient favorable per a la creació i consolidació de nous públics arreu del territori i que els joves entrin i s'habituïn a estar en centres culturals i fins i tot que aquests esdevinguin espais de trobada.


 

 

Dos espectacles de teatre



Després de visitar Mataró l’any 2008 amb l’espectacle “Sketchofrenia”, Guillem Albà torna a la ciutat amb el seu nou espectacle, “Flirt”. En aquesta nova aventura amb la xaranga Always Drinking Marching Band, Guillem Albà presenta en Marcel, un noi de poques paraules que mostra la seva manera de pensar i de viure a través d’escenes musicals plenes d’humor.

 

El segon espectacle d’aquest semestre Butaka serà “Scarab” que es podrà veure el 2 d’abril. Trotam Teatre, especialistes en teatre gestual, signa aquesta aventura teatral dirigida per Christian Atanasiu.

 

A més de les accions protagonitzades per les companyies participants al Butaka Mataró als instituts, també es compta una vegada més amb la col·laboració dels butakers, joves implicats en el projecte que en fan d’ambaixadors i participen en les tasques de promoció dels espectacles.

 

El preu de cada espectacle és de 6 €. Les entrades es poden comprar a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9. Mataró) o al Telentrada de CatalunyaCaixa.