Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

m1tv i Mataró Ràdio es consoliden com els mitjans públics líders de la comarca del Maresme

Escoltar

m1tv i Mataró Ràdio es consoliden com els mitjans públics líders de la comarca del Maresme

Els resultats de la 4a onada 2011 del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura (novembre 2010 – octubre 2011), que es van donar a conèixer dimarts, indiquen que els dos mitjans públics de Mataró, m1tv i Mataró Ràdio, es consoliden com els mitjans líders de la comarca del Maresme.


 

El Baròmetre, amb dades dels últims 30 dies, confirma el lideratge d’audiència de la televisió local de Mataró i el Maresme, m1tv, amb 40.000 espectadors en un moment d’elevada fragmentació de l’audiència producte de la implantació de nous canals temàtics. El Baròmetre confirma també el lideratge d’m1tv com a televisió local que ofereix millor informació de proximitat al Maresme.

 

Mataró Ràdio, per la seva banda, recupera 3.000 oients des de principis d'any. En els darrers 30 dies 20.000 persones han escoltat l’emissora que recupera el volum d’audiència que ja havia  tingut en anys anteriors. Aquestes dades indiquen que Mataró Ràdio en la seva sisena temporada es consolida com l’emissora municipal més escoltada de la comarca del Maresme i entre les primeres emissores de ràdio municipals que formen part de la xarxa del Consorci de Comunicació Local de Catalunya.