Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la I Mostra d’Entitats de la Gent Gran

Escoltar

Mataró acull la I Mostra d’Entitats de la Gent Gran

El Primer d’octubre es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran

 


Demà dissabte, 1 d’octubre, la plaça de Santa Anna acollirà la Ia Mostra d’Entitats de la Gent Gran. La Mostra començarà a les 11 h amb una presentació a càrrec del regidor de família i benestar social Pere Galbany i s’allargarà fins al vespre amb un seguit d’actuacions musicals, lectura de poemes, acudits i una vintena d’estands de les diverses associacions participants i entitats patrocinadores. L’acte central de la Mostra serà la lectura, a les 13.30 h, d’un manifest reivindicatiu elaborat pels representants de la gent gran de la ciutat.

 

Fa tres anys que el Consell Municipal de la Gent Gran organitza diverses activitats per commemorar el Primer d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran. Enguany s’ha volgut aprofitar que la Diada cau en dissabte per organitzar una jornada més festiva, oberta a tots els ciutadans, que doni a conèixer la feina duta a terme per les entitats participants.

 

Al llarg de tot el dia, a la plaça de Santa Anna es podrà veure una actuació de música country, un recital de violí, una ronda d’acudits, la lectura del manifest, una actuació de màgia, l’actuació en play-back (música enregistrada) del Grup de la Tardor, el xou de música en directe de Cau D’art, un recital de la coral l’Arquera i el final de festa a ritme de swing a càrrec del casal Jaume Terrades. Entre actuació i actuació, hi haurà lectures de poemes.

 

Les entitats participants que tindran estand propi a la plaça de Santa Anna són els Casals municipals de la gent gran de Cirera, Pla d’en Boet, Parc, Rocafonda-Palau, Havana, Cerdanyola, el Casal de gent gran Jaume Terrades i les comissions de Qualitat de vida, Cultura, Ràdio i Memòria històrica.