Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PIMEC obre a Mataró la nova seu territorial del Maresme-Barcelonès Nord

Escoltar

PIMEC obre a Mataró la nova seu territorial del Maresme-Barcelonès Nord

L’alcalde emplaça empresaris, treballadors i Administració a treballar junts per superar la crisi

L’alcalde, Joan Mora, i el president de PIMEC, Josep González, han presidit avui la inauguració a Mataró de la nova seu territorial del Maresme-Barcelonès Nord de la patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya.

 

L’entitat empresarial s’ha instal·lat a les dependències de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (carrer de Francisco Herrera, 70). A la inauguració també ha assistit el president de l’IMPEM, Miquel Rey. 

 

Durant l’acte, l’alcalde ha emplaçat els empresaris a treballar al costat de l’Administració Pública i els treballadors per superar l’actual escenari de crisi econòmica. “Tots junts hem de ser capaços de tirar endavant les coses, parlant de tot”, ha apuntat Joan Mora, que ha recordat com “massa vegades les pors d’uns i altres –empresaris, sindicats i polítics–” han impedit “enfrontar els problemes de veritat”.

 

La nova delegació territorial de PIMEC està presidida per Ambròs Martínez. PIMEC ha signat amb l’IMPEM un conveni per a l’ús d’una de les dependències destinades a allotjar entitats empresarials i té dret a l’ús de serveis com l’espai e-Dit o la sala de juntes. Actualment, a l’IMPEM també hi ha instal·lades ATAMA (Associació de Tallers Automobilístics del Maresme), Bulevards de Mataró i la Fundació Bassat.