Vuitanta alumnes de Mataró participen en una sessió sobre emprenedoria amb empresaris del territori

 


Vuitanta alumnes de l'Escola Pia Santa Anna i l'IES Miquel Biada han participat avui al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme en una sessió que sota el títol "Apropa't a emprenedors/es d'èxit del territori" vol donar a conèixer de primera mà experiències emprenedores d’èxit del nostre territori. L’objectiu és apropar la cultura de l’empresa als joves. Ser positiu, fer el que a un li agrada i valentia són alguns dels valors que els emprenedors han transmès als estudiants.


Els emprenedors i emprenedores que hi han participat han estat:

 

Ana Maria Peña, col·laboradora de l’empresa SUMMA, empresa dedicada a l’organització i gestió de les jornades de networking Gettingcontacts, per a la generació de noves oportunitats de negoci de les empreses participants. Disseny de continguts formatius per a la millora de la capacitació dels directius i líders dels projecte. Empresa de Badalona.

 

Pedro Álvarez, de OSM Other Side Mirror, una empresa TicSalut. La seva activitat principal és l'estudi del moviment humà, utilitzant la ciència biomecànica aplicant-la al Medical Fitnes, l'Ergonomia, la Rehabilitació i la Simulació d' Accidents. Utilitzant les tecnologies de la Realitat Virtual per crear la simulació i la motivació de l'activitat al realitzar un exercici. És una epresa ubicada a la torre TCM2 de l’edifici del Tecnocampus Mataró-Mareme al Rengle.

 

 

Pere Miralles, de B-sion, una productora audiovisual que ofereix serveis de disseny gràfic, vídeo i foto poc convencionals. Amb el seu curt recorregut, han estat premiats diverses vegades per el seu treball. És una empresa amb seu a la preincubadora universitària del parc TecnoCampus Mataró-Maresme, ja que els seus impulsors són estudiants del grau del Grau de Mitjans Audiovisuals, que imparteix l’Escola Universitària Politècnica de Mataró.