Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la campanya “Collits a casa” regalant verdures a la plaça de Santa Anna

Escoltar

Arrenca la campanya “Collits a casa” regalant verdures a la plaça de Santa Anna

Es van donar unes 500 bosses promocionals dels mercats de Mataró



Productors de fruita i verdura del Mataró i entorns van repartir dissabte els seus productes en un acte organitzat a la cèntrica plaça de Santa Anna per presentar al públic la campanya “Collits a casa”, que impulsa l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).


 

Es van repartir gratuïtament prop d’unes cinc-centes bosses dels mercats de Mataró amb enciams, rabes, bledes, i julivert, entre d’altres. També es van donar els díptics dissenyats especialment per la campanya, que contenen el llistat del 37 productors adherits, la seva localització geogràfica, i un calendari de les estacions en què es conreen les fruites i verdures.

 

L’objectiu de la campanya és promocionar els productes alimentaris de proximitat que es venen als mercats de Mataró: Cerdanyola, Cirera Molins, l’Escorxador, plaça Gran i plaça de Cuba.

 

Les parades dels pagesos adherits a la campanya estaran senyalitzades i s’han dissenyat uns indicadors específics per indicar quins són els productes produïts en proximitat.

 

Els aliments que es conreen a prop de casa nostra i ens arriben directament del pagès són frescos i saludables, conserven millor les qualitats organolèptiques (gust, olor, sabor) i el seu potencial nutritiu per a una dieta sana i equilibrada.