Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Soleret s’adequa com a Centre d’Estada Limitada per a famílies en situació d’emergència social

Escoltar

Can Soleret s’adequa com a Centre d’Estada Limitada per a famílies en situació d’emergència social

Des d’ahir al vespre hi ha instal·lades 21 persones



L’edifici de Can Soleret s’ha condicionat com a Centre d’Estada Limitada per atendre aquelles famílies que es troben en una situació d’emergència social i no disposen d’habitatge. Fins ara aquest servei es donava en el Centre d’Acollida Municipal (situat a la Baixada de Sant Simó, 13). Ahir al vespre s’hi van instal·lar 21 persones. El nou centre ofereix millors instal·lacions i més seguretat.


 

Al llarg d’un mes i mig, el Servei d’Obres de l’Ajuntament ha executat els treballs d’adequació de l’edifici de Can Soleret (Torrent de les Piques, s/n) per tal de condicionar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent a més de pintar-lo. Les obres han tingut un cost de 43.884,06 € (IVA inclòs).

 

El Centre d’Estada Limitada és un equipament residencial temporal per a persones i famílies empadronades a Mataró que es troben en una situació d’emergència social i no disposen d’habitatge per diferents circumstàncies (desnonaments o altres motius). El centre ofereix allotjament, manutenció i atenció social a més del servei de primeres atencions (per a la higiene personal i bugaderia).

 

El Centre d’Acollida Municipal després del trasllat del servei queda tancat.