Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Càritas impulsa una campanya a Mataró per recollir 15.000 quilos d’aliments i captar 500 socis nous

Escoltar

Càritas impulsa una campanya a Mataró per recollir 15.000 quilos d’aliments i captar 500 socis nous

Actuacions i activitats per a tots els públics amenitzaran la marató el 3 de novembre


Recollir 15.000 quilos d’aliments i captar 500 nous socis. Aquest és l’objectiu de la campanya “Mataró per Càritas”, que tindrà lloc el 3 de novembre a la plaça de Santa Anna en format de marató solidària.
La regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz, i el director de Càritas Interparroquial Mataró, Antoni Vilà, han presentat aquest matí la campanya acompanyats de representants de diferents entitats col·laboradores.


 

Les activitats tindran lloc de 10 a 21 h. Un escenari instal·lat a la plaça de Santa Anna acollirà actuacions musicals (Delirics, Sic, For You Blue, Good Time, Gospel Sons, La Coixinera, Combo de jazz de l’Escola de Música dirigits per Ivó Oller, Coral Primavera per la Pau); recitals de poemes a càrrec de Manuel Patricio i Carlos Soriano; una actuació de la colla castellera Passerells del TecnoCampus i espectacles infantils. També hi haurà un taller de dibuix per als més petits i pallassos i s’hi instal·laran diferents carpes per a la captació de socis i donatius, recollida d’aliments, roba i joguines, venda de cava i exposició i sorteig de quadres, entre d’altres.

 

A més, s’hi faran altres accions per recaptar fons, com la venda de la polsera “Mataró per Càritas”, al preu d’1 €, o una paella solidària per a 300 persones a les 14 h organitzada per la Confraria de Jesús Captiu i la Mare de Déu dels Dolors.

 

Els dies previs a la festa, del 20 d’octubre al 3 de novembre, s’habilitaran punts de recollida d’aliments a diferents indrets de la ciutat, com els centres cívics i les seus d’entitats col·laboradores. També es distribuiran butlletes per a la inscripció de nous socis.

 

Està previst que a les 19 h del 3 de novembre es concentrin a la plaça de Santa Anna tots els aliments que s’hagin recollit els dies previs en els diferents punts per tal de fer visible tot el que s’hagi aconseguit.

 

Les diferents activitats es duran a terme gràcies a la col·laboració de voluntaris i col·laboradors habituals de Càritas Interparroquial Mataró, així com d’entitats com la Confraria de Jesús Captiu i la mare de Déu dels Dolors, la Creu Roja, l’Associació Sant Lluc per l’Art i diferents parròquies, entre d’altres.