Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions d’un curs per formar monitors d’educació en el lleure

Escoltar

Comencen les inscripcions d’un curs per formar monitors d’educació en el lleure

Consta de 25 places i s’impartirà del 25 de juny al 20 de juliol



El Servei Família de l’Ajuntament organitza un curs intensiu de 25 places de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil del 25 de juny al 20 de juliol.


 

La formació té per objectiu que els participants adquireixin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. El curs l’imparteix la Fundació Pere Tarrés.

 

El curs, que té un cost de 178 €, compta amb 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques. L’aprofitament del curs de monitors/ores dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es realitzaran al Punt d’informació de l’Oficina Municipal d’Emancipació Juvenil -SIDRAL (plaça de Miquel Biada, 5 – Centre Cívic Cabot i Barba). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h.

 

Per tal d’incentivar i enfortir el teixit associatiu de joves de la ciutat, es prioritza en el moment de fer les inscripcions als joves membres de les entitats infantils i juvenils de Mataró. D’aquesta manera les dates d’inscripcions són les següents:

 

Dates d’inscripcions:

 

. 7 i 8 de juny: membres d’entitats infantils i juvenils inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Mataró.

. 11 i 12 de juny: Nois i noies de Mataró fins a 35 anys.

. 13 i 14 de juny: resta de persones interessades.

 

En el moment de la preinscripció cal facilitar les dades següents: Nom i cognoms, DNI i telèfon i adreça electrònica de contacte. Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció.

 

Per a més informació es pot trucar al tel. 93 702 57 41 dins l’horari d’oficina o enviar un correu a sidral@ajmataro.cat.