Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dani Nel·lo reuneix 120 persones a Torre Llauder

Escoltar

Dani Nel·lo reuneix 120 persones a Torre Llauder

El saxofonista repassa el seu dic “Noir” en el segon concert del cicle de jazz



Ahir es va celebrar el segon concert del cicle Nits a Torre Llauder amb Dani Nel·lo, un dels millors saxofonistes del país. Acompanyat per Francisco Suárez al piano, Nel·lo va repassar temes del seu disc “Noir” i d’altres clàssics del jazz, en el marc de la vil·la romana de Torre Llauder.


 

Envoltats d’un dels jaciments arqueològics més importants del país, els 120 assistents a l’activitat van gaudir d’una vetllada que va començar amb una xerrada per conèixer la vida en l'època romana. En aquest cas la xerrada portava el títol de “L’oferta immobiliària. La casa romana” que va anar a càrrec de Verònica Cruces.

 

Els assistents van poder degustar ‘montaditos’, entrepans, amb una copa de cava o de vi i bon jazz, a càrrec de qui va ser membre destacat del grup de rock Los Rebeldes i que ha format part de bandes com Tandoori Lenoir o Vértigo.

 

La setmana vinent hi haurà doble concert. Per una banda, el mataroní Ivó Oller serà l’encarregat de la nit de dijous 13 de setembre en format quartet. L’endemà, Lucky Guri farà el concert que havia de fer el passat 30 d’agost que es va haver de suspendre per la pluja.