Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fake Dub del Tecnocampus assoleix 6.300 visualitzacions en els primers 3 dies a YouTube

Escoltar

El Fake Dub del Tecnocampus assoleix 6.300 visualitzacions en els primers 3 dies a YouTube

En el vídeo promocional hi participen centenars d’estudiants




 




Un grup d’estudiants acaba de presentar el “ Fakedub del TecnoCampus”, un vídeo promocional sobre el campus universitari que en els seus primers 3 dies a Internet ha assolit més de 6.300 visualitzacions a través del canal YouTube.


El vídeo és un “Fake Dub”, és a dir, una modalitat del popular libdub que a diferència d’aquest no es realitza en un sol pla seqüència i conté efectes especials. A més, no utilitza una cançó comercial coneguda. 

 

El del Tecnocampus disposa de cançó pròpia “Un final de cine”, composada per l’ocasió per Àngel Valverde, a través de la qual se’ns trasllada a un seguit de gèneres cinematogràfics, fent referència als seus personatges més característics. Els mateixos estudiants i professors que han participat en aquesta iniciativa interpretant conegudes figures i personatges del món del cinema. El vídeo acaba amb una FlashMob final a la plaça del Tecnocampus, on tots canten i ballen el tros final de la cançó, que es va difondre prèviament a través de YouTube per a que tothom la pugués aprendre.

 

El “Fake Dub” va ser enregistrat al de maig i hi van participar centenars persones. És obra les estudiants del Graduat en Mitjans Audiovisuals de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) Núria Soler i Tanit Palay, que han tingut el suport dels professors Àlex del Olmo, Àngel Valverde i David Minguillón.

Els alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals van ser felicitats pel director de la Fundació TecnoCampus, Jaume Teodoro, en el trancurs d’un acte de presentació del vídeo que va tenir lloc dilluns passat a l’Auditori.