Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern proposarà al Ple que els regidors i càrrecs de confiança tampoc cobrin la paga extraordinària de Nadal

Escoltar

El Govern proposarà al Ple que els regidors i càrrecs de confiança tampoc cobrin la paga extraordinària de Nadal

La mesura s’aplicaria també a empreses municipals i participades

El Govern municipal, davant la situació econòmica actual i en virtut del Reial Decret-llei 20/2012, de 13 de juliol, de mesures per garantir l’estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat (BOE 14.07.2012), proposarà al Ple que l’alcalde, regidors i càrrecs eventuals i de confiança renunciïn a la paga extraordinària de Nadal. Se salva així la possible indefinició que presenta el Reial Decret respecte aquest càrrecs.

 

Aquesta mesura també afectaria els organismes que depenen de l’Ajuntament de Mataró, com les societats mercantils públiques, les entitats públiques empresarials, fundacions participades i la resta dels organismes públics i ens del sector públic local.

 

A més, la proposta inclou la rebaixa proporcional del 7% anual de les retribucions d’aquells regidors que cobren per assistència als plens municipals i una rebaixa també del 7% de les aportacions que fa l’Ajuntament als grups municipals.

 

Aquesta proposta serà debatuda i sotmesa a votació per totes les formacions polítiques en el decurs del Ple municipal corresponent al mes de setembre.