Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Diputació es compromet a subvencionar diversos projectes de la ciutat

Escoltar

El president de la Diputació es compromet a subvencionar diversos projectes de la ciutat

Una de les actuacions serà l’acabament de la Biblioteca Antoni ComasEl president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, juntament amb l’alcalde, Joan Mora, i regidors del Consistori han visitat alguns dels projectes que s’estan desenvolupant a la ciutat amb el suport de la Diputació.


 

Una vegada ha signat Esteve al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Mataró i finalitzada la reunió de treball posterior, la comitiva ha visitat la futura biblioteca Antoni Comas, la segona biblioteca pública de Mataró.

 

L’alcalde i el president de la Diputació han explicat que en la reunió s’ha fet un repàs a les actuacions marcades en el Pla de Mandat i han establert quins projectes poden rebre el suport de la Diputació.

 

En aquest sentit, s’han marcat com a primeres prioritats la subvenció per part de la Diputació del mobiliari i dels entorns de la biblioteca Antoni Comas amb un pressupost que està per determinar; el suport al Consell Econòmic i Social de Mataró; i l’elaboració d’un Pla de mobilitat de Mataró davant els canvis que comportarà l’arribada del futur centre comercial El Corte Inglés.

 

La Diputació també subvencionarà dues actuacions a la Riera de Sant Simó, per una banda, es refaran uns murs de contenció del marge dret de la Riera (entre el gual de les Cinc Sènies i el carrer de Francisco Herrera), i per l’altra, es posaran esculleres a la llera de la Riera a partir del pont del Camí Ral i es recalçarà el pilar central d’aquest.

 

Salvador Esteve ha manifestat el “compromís de la Diputació amb Mataró perquè continuï sent aquesta gran ciutat que és” i ha afegit que seguiran treballant amb l’alcalde altres actuacions contemplades en el Pla de Mandat de l’Ajuntament de Mataró.

 

L’alcalde ha agraït la visita i els acords establerts amb el president de la Diputació i ha declarat que “abans de final d’any està previst inaugurar la Biblioteca Antoni Comas”.