Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Diputació es compromet a subvencionar diversos projectes de la ciutat

Escoltar

El president de la Diputació es compromet a subvencionar diversos projectes de la ciutat

Una de les actuacions serà l’acabament de la Biblioteca Antoni Comas



El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, juntament amb l’alcalde, Joan Mora, i regidors del Consistori han visitat alguns dels projectes que s’estan desenvolupant a la ciutat amb el suport de la Diputació.


 

Una vegada ha signat Esteve al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Mataró i finalitzada la reunió de treball posterior, la comitiva ha visitat la futura biblioteca Antoni Comas, la segona biblioteca pública de Mataró.

 

L’alcalde i el president de la Diputació han explicat que en la reunió s’ha fet un repàs a les actuacions marcades en el Pla de Mandat i han establert quins projectes poden rebre el suport de la Diputació.

 

En aquest sentit, s’han marcat com a primeres prioritats la subvenció per part de la Diputació del mobiliari i dels entorns de la biblioteca Antoni Comas amb un pressupost que està per determinar; el suport al Consell Econòmic i Social de Mataró; i l’elaboració d’un Pla de mobilitat de Mataró davant els canvis que comportarà l’arribada del futur centre comercial El Corte Inglés.

 

La Diputació també subvencionarà dues actuacions a la Riera de Sant Simó, per una banda, es refaran uns murs de contenció del marge dret de la Riera (entre el gual de les Cinc Sènies i el carrer de Francisco Herrera), i per l’altra, es posaran esculleres a la llera de la Riera a partir del pont del Camí Ral i es recalçarà el pilar central d’aquest.

 

Salvador Esteve ha manifestat el “compromís de la Diputació amb Mataró perquè continuï sent aquesta gran ciutat que és” i ha afegit que seguiran treballant amb l’alcalde altres actuacions contemplades en el Pla de Mandat de l’Ajuntament de Mataró.

 

L’alcalde ha agraït la visita i els acords establerts amb el president de la Diputació i ha declarat que “abans de final d’any està previst inaugurar la Biblioteca Antoni Comas”.