Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El procés per revisar el model participatiu incorpora noves jornades de debat

Escoltar

El procés per revisar el model participatiu incorpora noves jornades de debat

Les sessions es fan en el marc dels consells de participacióEl procés de revisió del model participatiu que s’està portant a terme des del passat mes de març afegeix una nova fase de debat per aprofundir en els temes de l’associacionisme i altres mecanismes de participació.


 

Així, després de les jornades de debat que van tenir lloc el 14 i 21 de març i un cop extretes les conclusions, la Comissió de seguiment formada pels integrants de la Permanent del Consell de Ciutat va valorar que calia debatre més a l’entorn de l’associacionisme i altres mecanismes de participació, com per exemple el del Pla d’Actuació Municipal, i que s’ha traduït en la programació d’unes altres sessions de reflexió en el marc dels consells de participació, tant els sectorials com els territorials.

 

D’aquesta manera, s’han agrupat els 22 consells perquè es puguin realitzar, del 23 d’abril al 18 de maig, 10 sessions on s’utilitza una dinàmica participativa per fomentar el debat en relació als temes abans esmentats. 

 

Els consells s’han agrupat de la següent manera:

 

1. CAUM - Medi Ambient – Patrimoni Arquitectònic

2. Convivència - Solidaritat i Cooperació

3. Salut i Consum - Gent Gran - Joventut - Igualtat d’oportunitats (Família

4. Benestar Social

5. Mobilitat - Seguretat i Prevenció

6. Consells rectors de Cultura - Esports - Educació - IMPEM

7. Escolar – Formació Professional

8. Nord - Rocafonda- Palau-Escorxador

9. Centre-Eixample-Havana - Pla d’en Boet-Peramàs

10. Cerdanyola


Aquest nou procés ha comportat forçosament una modificació en el calendari inicial de treball. La proposta actual és portar el nou Reglament de Participació Ciutadana a aprovació inicial en el Ple de setembre i no en el de juliol tal com s’havia programat des d’un bon començament.

 

El procés de revisió forma part del Pla de Mandat i del Pla d’Actuació Municipal (PAM).

 

Per donar a conèixer aquest treball i implicar al màxim a la ciutadania, al web de l’Ajuntament hi ha un espai on es pot compartir informació, opinions i es fan públics les diferents fases i accions del procés.