Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Saló Boda 2012 fa un salt qualitatiu al TecnoCampus i incrementa els visitants interessats a contractar serveis

Escoltar

El Saló Boda 2012 fa un salt qualitatiu al TecnoCampus i incrementa els visitants interessats a contractar serveis



La 19a edició del Saló Boda Mataró i Maresme, celebrada el passat cap de setmana, ha suposat un punt d’inflexió en la celebració d’aquesta fira, segons han explicat els organitzadors, la Unió de Botiguers de Mataró. Aquesta edició, inaugurada divendres passat per l’alcalde, Joan Mora, ha estat marcada pel trasllat al Centre de Congressos del parc Tecnocampus Mataró-Maresme, un espai més diàfan, lluminós i còmode tant per als expositors com per als visitants.




El nou emplaçament ha permès als organitzadors oferir més i millors serveis tant als visitants com als mateixos expositors, fet que ha contribuït a un augment significatiu en la qualitat final d’aquest saló, que s’ha convertit en punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa.




Malgrat que encara no es disposen de xifres oficials, el president de la Unió de Botiguers de Mataró, Jordi Vallcorba, destaca que hi ha hagut un augment significatiu dels visitants interessats en la contractació dels serveis que s’oferien en la fira. “Les persones que s’han desplaçat fins al Centre de Congressos del Tecnocampus ho han fet perquè realment estaven interessades a conèixer l’oferta de la fira de cara a la celebració d’algun tipus esdeveniment”, segons Vallcorba, que afegeix que això s’ha traduït també en un “increment del volum de negoci dels expositors, que s’han mostrat molt satisfets pel resultat final de l’activitat del saló”.



Any rere any, el Saló Boda ha suposat una oportunitat de negoci per als expositors i, prosseguint en la dinàmica de les darreres edicions, s’ha convertit en un punt obligat de trobada amb els nombrosos comerços de Mataró, així com d’altres empreses del Maresme i d’altres comarques que exposen els seus productes relacionats amb el món de les cerimònies i dels esdeveniments nupcials, socials, familiars i d’empresa.

 

Enguany hi ha hagut un enriquiment dels expositors, sobretot per la comoditat que suposa el nou emplaçament al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme, i pel fet que la sala Foyer, annexa a l’Auditori, hagi estat l’espai d’exposició. L’Auditori, annex però independent, ha estat l’espai escollit per a la passarel·la, que enguany ha anat a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó.