Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus acollirà dijous un macronetworking empresarial on es preveu l’assistència de 100 empreses

Escoltar

El TecnoCampus acollirà dijous un macronetworking empresarial on es preveu l’assistència de 100 empreses

Els participants poden obtenir 60 contactes empresarials en un sol diaL’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), la fundació TecnocampusMataró-Maresme i la Federació d’Associacions i Gremis del Maresme (FAGEM) organitzen conjuntament el proper dijous, 21 de juny, el primer macronetworking empresarial del Maresme, on es preveu l’assistència de 100 empreses.


 

L’objectiu d’aquest macronetworking, convocat i dinamitzat a través de la xarxa social empresarial grera.net, és que cada empresa participant aconsegueixi fer més de 60 contactes en un sol dia que els ajudin a desenvolupar i/o impulsar els seus negocis.

 

L’esdeveniment se celebrarà al Tecnocampus, entre les 9.30 hores i les 17.30 hores, i per participar-hi cal abonar 50 euros (inclou material i àpats) i inscriure’s a través del web de TecnoCampus.

 

El macronetworking porta per tílol ‘Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada’ i té un format de trobada d’entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants, que té com a origen l’speed-dating, però adaptat al món empresarial. A cada entrevista les empreses han d’exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

 

La jornada, on es preveu l’assistència d’unes 100 empreses i en la que es faran un mínim de 6.000 entrevistes, comptarà també amb la col·laboració i suport d’altres associacions empresarials catalanes amb les que col·labora la FAGEM, així com algunes de les 5.000 empreses registrades a grera.net.

 

PROGRAMA

 

9.30 – Recepció i acreditació dels assistents

10.00 h. Benvinguda i conferència “Com combinar el networking on-line i l’off-line” , a càrrec de Josep Alberti (Grera)

10.45 h. Explicació del funcionament de l’acte als participants

11.00 h. Cafè networking

11.30 h. Primera ronda d’entrevistes

13.30 h. Dinar networking

15.30 h. Segona ronda d’entrevistes

17.30 h. Tancament de la jornada