Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus lliura aquest dijous en la Nit amb futur els premis Cre@tic de foment de l’emprenedoria

Escoltar

El TecnoCampus lliura aquest dijous en la Nit amb futur els premis Cre@tic de foment de l’emprenedoria

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica farà entrega també dels reconeixements a la cooperació empresarial i a la responsabilitat social de les organitzacions

La participació en la dotzena edició dels Premis Cre@tic, que es lliuren aquest dijous en el marc de la Nit amb futur, ha batut el rècord de l’any passat. Hi han participat un total de 39 projectes innovadors i/o tecnològics (dos més que en l’edició del 2011), a més de set projectes que opten a l’accèssit al millor projecte empresarial dut a terme per estudiants dels centres universitaris del parc TecnoCampus Mataró-Maresme.


 

Els guanyadors dels Premis Cre@tic es donaran a conèixer el 15 de novembre a partir de les 19 h, durant la Nit amb futur, en un acte se celebrarà a l’auditori del TecnoCampus i que serà presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora. Aquest esdeveniment s’emmarca en la Global Entrepreneurship Week, a la qual Mataró s’afegeix d’aquesta manera per posar de relleu que el TecnoCampus té en l’aposta pels emprenedors un dels seus segells distintius. La Global Entrepreneurship Week Spain té com a objectiu inspirar als joves a convertir les seves idees en realitat i ajudar els emprenedors a fer créixer les seves empreses buscant i generant millors pràctiques de negoci. Amb aquest objectiu fomenta l'organització d'un gran nombre d'activitats en diferents ciutats de l’Estat al llarg de la tercera setmana de novembre.

 

Enguany els Cre@tic tenen una major dotació econòmica gràcies al suport de la Fundació Caixa Laietana. Concretament, el 1r premi està dotat amb 10.000 €; el segon, amb 4.000 €; i el tercer, amb 2.000 €. Tots els projectes guanyadors disposaran, a més, d’una bonificació d’un any per instal·lar-se a la incubadora del TecnoCampus.

 

Formen part del jurat dels Premis Cre@tic l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, ACC1Ó, Gentic, Aijec, FAGEM, Pimec, la Cambra de Comerç de Barcelona, Fundació Caixa Laietana i la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que és qui els promou

 

 

Cooperació empresarial i responsabilitat social

 

La Nit amb futur és una iniciativa del TecnoCampus i de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). L’IMPEM farà lliurament en aquest acte dels reconeixements a 16 empreses per les seves bones practiques en l’àmbit de la responsabilitat social. Des del 2004, ha dut a terme una intensa tasca pel que fa a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, que inclou el lliurament d’aquests reconeixements, l’edició de llibres on es recullen casos de bones pràctiques, i l’impuls de la Xarxa de Responsabilitat Social de Mataró-Maresme, que pertany a la Red Retos, xarxa a nivell de l’estat espanyol de territoris socialment responsables.

 

En la Nit amb futur, l’IMPEM també farà la segona edició de reconeixements a la cooperació empresarial, on es reconeixeran sis projectes en els quals hi participen 23 empreses que demostren que la col·laboració empresarial és una estratègia a tenir en compte en períodes de crisi com l’actual per ser més competitius.