Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ciutadans poden fer seguiment del Programa d’Actuació Municipal a través del web www.mataro.cat

Escoltar

Els ciutadans poden fer seguiment del Programa d’Actuació Municipal a través del web www.mataro.cat

Una nova eina informàtica permet saber en tot moment l’estat de desenvolupament de cadascuna de les 1.087 accions previstes durant el 2012



La regidora d’Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler, ha presentat aquest matí en roda de premsa la nova eina de seguiment del Programa d’Actuació Municipal (PAM) per Internet.


 

L’eina, que ha sigut dissenyada pel Servei de Sistemes d’Informació i Telecomunicacions de l’Ajuntament, permet saber l’estat de desenvolupament de qualsevol de les 1.087 accions previstes en el PAM 2012. Es nodreix amb informació actualitzada constantment pels propis serveis municipals i qualsevol ciutadà amb connexió a Internet hi pot accedir.

 

Carolina Soler ha destacat que aquesta iniciativa “augmenta la transparència de l’administració i també la participació dels ciutadans, ja que no s’ha d’esperar a final d’any per donar comptes del que s’està fent, sinó que ho fem de manera actualitzada i permetem que els ciutadans se’ns puguin adreçar directament per saber sobre cadascuna de les accions”.

 

Només cal entrar a la pàgina web de l’Ajuntament www.mataro.cat i clicar sobre el banner de portada titulat “Programa d’Actuació Municipal”.

 

La nova eina conté dos tipus d’informació:

 

-Fixa: el resum del PAM, el PAM sencer, el Pla de Mandat i el Pressupost Municipal.

-Actualitzada: l’estat d’execució del PAM sencer, de cadascun dels 10 eixos, dels 57 àmbits, dels 580 compromisos i de cadascuna de les 1.087 accions.

 

L’estat d’execució s’indica en percentatges i és possible conèixer tant els detalls de cada acció com qui són els responsables polítics i gestors tècnics de la mateixa clicant sobre l’enunciat de l’acció. A més, es facilita el telèfon de contacte i un formulari per adreçar correus electrònics a aquestes persones.

 

La nova eina de seguiment del PAM permet també conèixer l’estat de desenvolupament de les accions per zones geogràfiques. Al seguiment territorialitzat s’hi accedeix a través d’un desplegable que apareix a la part superior dreta de la pantalla.

 

En aquests moments, l’estat de desenvolupament del PAM a la ciutat és del 44%.