Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea la Comissió Municipal per la Sanitat Pública

Escoltar

Es crea la Comissió Municipal per la Sanitat Pública

Estudiarà com afecten els ajustos econòmics dels serveis públics sanitaris a Mataró



L’alcalde, Joan Mora, va presidir dilluns a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament la constitució de la Comissió Municipal per la Sanitat Pública.


 

La comissió s’ha creat atès que és un dels acords que forma part d’una proposta de resolució aprovada en el Ple del passat mes d’octubre contra els ajustos econòmics a la sanitat a Mataró.
 

El grup de treball està presidit per l’alcalde, i en formen part un representant de cada grup municipal, una representació de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme i un representant del Consorci Sanitari del Maresme. En aquesta primera sessió de constitució es va demanar que s’incorporés a la comissió un representant de l’ICS.

 

A la reunió també es va acordar, tal com ja recollia la proposta de resolució, mantenir una entrevista amb els màxims responsables de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i en la propera reunió es valorarà la informació obtinguda en l’entrevista, com afecten a Mataró els canvis que s’estan produint en la sanitat pública, quins projectes de futur hi ha sobre la taula i amb quins calendaris, entre d’altres qüestions.

 

Està previst que a la propera trobada també es valori la situació real de la sanitat a Mataró, amb les dades que pugui aportar el Consorci Sanitari del Maresme i la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró farà arribar propostes davant la problemàtica dels ajustos econòmics.