Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GENTIC ofereix assessorament a les empreses del parc TecnoCampus

Escoltar

GENTIC ofereix assessorament a les empreses del parc TecnoCampus

La Fundació TCM i l’associació d’empreses TIC signen un conveni de col•laboració

El Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Maresme ( GENTIC) assessorà les empreses del parc TecnoCampus Mataró-Maresme. Així ho contempla el conveni que van signar ahir el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el de GENTIC, Albert Cortada.


 

La finalitat del conveni és establir un marc de col·laboració entre les dues entitats signants que permeti ampliar i reforçar els serveis que aquestes ofereixen al seus col·lectius empresarials. Entre els objectius destaca el de fomentar la realització a Mataró i el Maresme d’esdeveniments (congressos, reunions, etc.) relacionats amb les TIC, així com captar empreses d’aquest àmbit perquè s’instal·lin en el nostre territori. 

 

GENTIC disposarà d’un espai a la seu del TecnoCampus al Rengle per poder dur a terme les seves activitats d’assessorament a les empreses del sector TIC del parc. Fruit d’aquest conveni, les empreses de nova creació allotjades a la incubadora del TecnoCampus gaudiran d’un any de quota gratuïta si s’afilien a GENTIC.

 

La comunitat empresarial del parc TecnoCampus Mataró-Maresme està formada per 126 empreses distribuïdes entre les diferents seus. Per la seva banda, GENTIC és una de les associacions d’empreses tecnològiques més veteranes de Catalunya i té un total de 48 socis.