Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Just Sociats i Hasna Bahom guanyen la 15a Mitja Marató “Ciutat de Mataró

Escoltar

Just Sociats i Hasna Bahom guanyen la 15a Mitja Marató “Ciutat de Mataró

A la Marató escolar hi van participar uns 1.200 nens i nenes



Diumenge, 2 de desembre, es va proclamar guanyador masculí de la 15a Mitja Marató “Ciutat de Mataró” Gran Premi Diputació Just Sociats, del CA New Balance, amb un temps d’1 h 08 min 29 s i en categoria femenina ho va fer Hasna Bahom, del CA la Sansi, amb 1 h 19 min 07 s.


 

La cursa es va iniciar a les 10 h a la plaça d’Espanya i va comptar amb la participació de 2.278 esportistes dels 2.527 inscrits, dels quals 300 eren dones, 7 participants amb cadira de rodes (modalitat handbike) i 2 esportistes amb deficiències visuals.

 

El segon classificat masculí va ser Ivan Zarco, el tercer David Martínez, el quart Marc Roig i el cinquè Mustafa Benslimane.

 

Pel que fa a la categoria femenina, Maria Vasco va obtenir la segona plaça, Anna Rovira la tercera, la quarta Maria Teresa Pulido i la cinquena Susanna López.

 

El primer classificat en cadira de rodes va ser Isaac Mateos, el segon Adolf Torres i el tercer Giovanni Margaria.

 

Quant als classificats amb deficiències visuals, va ser Joan Josep Artero el primer en categoria masculina amb 1 h 31 min 29 s; i la primera classificada femenina Maria del Carmen Paredes amb 1 h 29 min 32 s.

 

El primer equip masculí amb més puntuació va ser Maimakansu i el femení el CA Calella. L’equip amb més participants també va ser el Maimakansu.

 

Tots els participants van rebre com a obsequi un lot de productes de Procter&Gamble i els voluntaris per gentilesa de Mataró Parc. També hi va haver un sorteig, amb el número del dorsal, de material esportiu cedit per Ríos Running.

 

La Mitja Marató està organitzada per l’IE conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, el Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakansu amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa està patrocinada per Procter&Gamble i hi col·laboren DHL, Bon Preu, Ríos Running. Enguany Mataró Parc patrocina els obsequis per als voluntaris i col·laboradors com agraïment a la seva tasca a més compta amb la col·laboració de Voluntaris per al Futur entre altres empreses i entitats.

 

 

19a Marató escolar

 

Aquesta cursa no competitiva va dirigida als alumnes d’entre 8 i 16 anys de les escoles. En aquesta edició hi van participar uns 1.200 escolars, l’any passat hi van participar 1.361 escolars de 31 centres. Com a novetat d’aquest any, la cursa escolar s’ha inscrit dins la Kid’2 Challenge Serie com a promoció de la prova del Maresme de la Challenge.

 

L’activitat es coordina entre l’IE i els responsables dels centres escolars que inscriuen i acompanyen els nens i nenes en aquesta cursa de tres quilòmetres.

 

 

Mitja solidària

 

La trobada esportiva també va tenir una vessant solidària amb la recollida de taps de plàstic i de diners que es destinaran a l’Obra social de Sant Simó i Sant Pau.

 

Per una banda, es van recollir els taps de plàstic procedents de les ampolles de beguda que s’oferien en els 4 punts d’avituallament situats al llarg del recorregut. Les begudes es van donar destapades i per tant estava previst recollir uns 10.000 taps. També a títol individual es van poder dipositar a la carpa de l’entitat situada al Parc Central..

 

Per altra banda, també hi havia una guardiola a la carpa de l’entitat on es feia una campanya de recollida de l’euro solidari. Els diners recaptats es destinaran al Centre d’acollida de Sant Pau i al Banc d’aliments de l’entitat.