Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament estintolarà l’edifici de l’escola Angeleta Ferrer de manera imminent

Escoltar

L’Ajuntament estintolarà l’edifici de l’escola Angeleta Ferrer de manera imminent

Les obres es duen a terme per evitar riscos

L’Ajuntament començarà de manera imminent obres per estintolar l’edifici de l’escola Angeleta Ferrer (plaça de Cuba, 10), que ha hagut de ser tancat després de detectar-se problemes estructurals. Els treballs es duran a terme com a mesura preventiva amb l’objectiu d’estabilitzar l’edifici i evitar qualsevol risc.

 

Dels 221 alumnes del centre educatiu, 44 han estat traslladats aquest matí al Poliesportiu Municipal Eusebi Millán, on avui i demà s’acollirà els nens que no puguin quedar a càrrec de les seves famílies. També hi haurà servei de càtering per als nens que habitualment utilitzen el servei de menjador. L’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament i la direcció i professorat del centre estan treballant per traslladar les classes a partir de dilluns a l’escola Torre Llauder.

 

Aquesta tarda, a les 19h, s’ha convocat als pares, mares i docents a una reunió informativa a la sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet (Juan Sebastián Elcano, 6). Tècnics municipals i de la Generalitat informaran sobre les patologies detectades a l’edifici i el trasllat de l’activitat docent.

 

L’alcalde, Joan Mora, i el director dels Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental del departament d’Ensenyament, Josep Vicent Garcia Caurin, han confirmat aquest matí que l’edifici de la plaça de Cuba no podrà acollir novament l’escola.