Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament finalitza els treballs d’estabilització del número 34 del carrer de Sant Antoni

Escoltar

L’Ajuntament finalitza els treballs d’estabilització del número 34 del carrer de Sant Antoni

Els veïns han pogut entrar a recollir efectes personals

L’Ajuntament ha donat per acabats els treballs d’estabilització del número 34 del carrer de Sant Antoni, edifici contigu a la casa que es va ensorrar el 27 de març. L’interior de l’edifici s’ha estintolat amb una doble filera de puntals o fins i tot tres en els llocs on ha estat possible, s’ha construït una estructura interior que pot suplir les funcions de la paret mitgera, i s’han fixat angles metàl·lics per reforçar la unió d’aquesta paret amb la façana.

 

En els propers dies es continuarà treballant en les tasques de desenrunament de la finca número 36. Per facilitar l’accés a les runes, aquest matí s’ha hagut de desmuntar part de l’estructura metàl·lica que aguantava la paret mitgera dels dos edificis ensorrats: el 36, que va caure el 27 de març, i el 38, ensorrat el 23 de febrer. La paret mitgera amb el número 34 es reforçarà amb maons per tapar els forats que han deixat els caps de biga.

 

Els veïns del número 34 han pogut accedir a l’interior de l’edifici per recollir efectes personals. Es manté l’ordre de desallotjament tant per a aquests veïns com per als del número 32. El carrer de Sant Antoni segueix tallat a la circulació.