Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou un curs per formar monitors d’educació en el lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament promou un curs per formar monitors d’educació en el lleure infantil i juvenil

Hi ha 25 places i s’impartirà del 14 de desembre al 26 de gener



El Servei Família de l’Ajuntament organitza un curs de 25 places de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil del 14 de desembre al 26 de gener, en horari de matí i tarda.


 

La formació té per objectiu que els participants adquireixin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. El curs l’imparteix l’Escola Quiràlia.

 

El curs, que té un cost de 175 €, compta amb 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques. L’aprofitament del curs de monitors/ores dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

El curs es farà del 14 de desembre al 26 de gener: els divendres de les 16 a les 21 h i els dissabtes de 9 a les 14 h. Els dies 27 i 28 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener l’horari serà intensiu: de 9 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es realitzaran al Punt d’informació de l’Oficina Municipal d’Emancipació Juvenil -SIDRAL (Centre Cívic Cabot i Barba, plaça de Miquel Biada, 5). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

 

Per tal d’incentivar i enfortir el teixit associatiu de joves de la ciutat, es prioritza en el moment de fer les inscripcions als joves membres de les entitats infantils i juvenils de Mataró. D’aquesta manera les dates d’inscripcions són les següents:

 

Dates d’inscripcions (de dilluns a divendres de 17 a 21 h):

 

. 20 i 21 de novembre: membres d’entitats infantils i juvenils inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Mataró.

. 22 i 23 de novembre: nois i noies de Mataró fins a 35 anys.

. 26 i 27 de novembre: resta de persones interessades.

 

En el moment de la preinscripció cal facilitar les dades següents: nom i cognoms, DNI i telèfon i adreça electrònica de contacte. Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció.

 

Per a més informació es pot trucar al tel. 93 798 96 49 dins l’horari d’oficina o enviar un correu a sidral@ajmataro.cat.