Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde demana als graduats de l’EUM “ètica i compromís de futur” per millorar la societat

Escoltar

L’alcalde demana als graduats de l’EUM “ètica i compromís de futur” per millorar la societat



L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir l’acte de graduació dels estudiants de l’Escola Universitària del Maresme. L’alcalde va animar els graduats a comprometre’s en el futur col·lectiu en la nova etapa que inicien. “Ajudeu-nos a fer una ciutat, una comarca, un país millor. Sempre amb ètica i compromís de futur”, va assenyalar. Mora els va demanar optimisme malgrat la situació actual, i va destacar que “per tirar endavant cal sobretot voluntat i la màxima preparació possible”.




L’alcalde va apuntar que l’Ajuntament està plenament compromès amb l’ensenyament universitari de la ciutat a través del TecnoCampus Mataró-Maresme, que integra tres centres universitaris. Un d’ells, l’Escola Universitària del Maresme (EUM), adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), va graduar ahir la 15a promoció de la Diplomatura de Ciències Empresarials, la 12a de la Diplomatura de Turisme i la primera del Màster en Emprenedoria i Innovació. Va ser un acte emotiu en què estudiants i familiars van omplir l’auditori del Centre de Congressos i Reunions del TecnoCampus. El broker Josef Ajram va ser el padrí de promoció, i va animar els estudiants, ara ja graduats, a “creure en els projectes propis” i “perseguir els objectius” que es proposin.




La directora de l’EUM, Montserrat Vilalta, va destacar la formació de qualitat i l’alta inserció laboral dels estudiants del centre, així com els projectes de futur que posarà en marxa el proper curs, entre el quals destaca el Grau en Màrqueting. El vicerector de la UPF, Daniel Serra, va destacar el fet que l’EUM pertany a la UPF, i que això obre un ampli ventall de serveis a estudiants i exestudiants del centre.




El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, va destacar el coneixement com “una de les claus de futur”, mentre que el secretari general d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Antoni Castellà, que va cloure l’acte, va elogiar el model del parc TecnoCampus Mataró-Maresme perquè “tanca el cercle que formen una bona docència, la proximitat a les empreses, la governança flexible i el fet de pertànyer a grans universitats”.