Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep el defensor del Pueblo Andaluz, José Chamizo

Escoltar

L’alcalde rep el defensor del Pueblo Andaluz, José Chamizo

Visita Mataró per participar als actes amb motiu del Dia Històric d’Andalusia

L’alcalde, Joan Mora, ha presidit aquesta tarda a l’Ajuntament la recepció oficial al defensor del Pueblo Andaluz, José Chamizo de la Rubia, que visita Mataró per participar en els actes de celebració amb motiu del Dia Històric d’Andalusia que tenen lloc aquest cap de setmana.

 

A la recepció han assistit també el defensor del Ciutadà de Mataró, Jordi Puigderrajols, el president de la Casa de Andalucía a Mataró, Francisco Luque, i regidors de l’Ajuntament en representació dels grups municipals de CiU, PPC i EUiA.

 

José Chamizo ha signat en el llibre d’Honor de l’Ajuntament, on ha deixat escrit com a desig i recomanació per a l’Ajuntament de Mataró “que la paraula servei sigui la millor bandera que aglutini tota la ciutadania, inclosa l’andalusa”.

 

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, acompanyat de la regidora d’Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler, assistiran demà diumenge, 2 de novembre, a les 11 h, a l’ofrena floral davant el monòlit a Blas Infante amb motiu de la celebració del Dia Històric d’Andalusia. Posteriorment, a la seu de la Casa de Andalusia de Mataró, tindrà lloc l’entrega de premis del XIVIIè Concurs de Poesia Memorial “Francisco Torrente” i la conferència “Los derechos de los andaluces dentro y fuera de Andalucía” a càrrec de José Chamizo de la Rubia.