Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep els directius i esportistes de la Societat de Pesca i Activitats Submarines (SPAS)

Escoltar

L’alcalde rep els directius i esportistes de la Societat de Pesca i Activitats Submarines (SPAS)

Aquest any han aconseguit sis campionats: quatre de Catalunya i dos d’EspanyaL’alcalde, Joan Mora, i el president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, van oferir ahir una recepció a directius i esportistes de la Societat de Pesca i Activitats Submarines (SPAS) que durant aquest any han aconseguit sis campionats, quatre de Catalunya i dos d’Espanya.


 

La comitiva estava encapçalada pel president de l’SPAS-Mataró, Xavier Martínez, i el president de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, Salvador Punsola, que estaven acompanyats per diferents esportistes de l’entitat.

 

A la trobada els membres de l’SPAS van explicar els èxits esportius aconseguits aquest any a més de la bona situació social i esportiva del club.

 

Així, al llarg de 2012 l’SPAS ha aconseguit la fita històrica de ser l’únic club català que ha assolit sis campionats en la història esportiva de competició catalana:

 

. Campionat de Catalunya sènior de pescasub: Xevi Blanco

. Campionat de Catalunya per equips de clubs de pescasub: Xevi Blanco, Roger Amat i Sergi Caballeria

. Campionat de Catalunya fotosub en apnea càmera no reflex: Toni Salvà

. Campionat de Catalunya fotosub en escafandre: Ferran Sánchez

. Campionat d’Espanya per equips de clubs de pescasub: Xevi Blanco, Roger Amat i Sergi Caballeria

. Campionat d’Espanya de fotosub en apnea categoria fèmines: Susi Navarro.

 

L’SPAS va ser fundada l’any 1957 i té la seva seu social al Port de Mataró. En aquests moments té uns 900 socis dels quals 600 són actius practicants.

 

A més de la seva activitat esportiva, l’SPAS també organitza competicions en el litoral mataroní i xerrades i trobades per difondre la seva activitat. L’entitat està molt vinculada a la ciutat i la seva especial sensibilitat amb el medi ambient fa que col·labori amb l’Ajuntament en la preservació de l’alguer de Mataró i participant en batudes per netejar el fons marí, entre d’altres activitats.