Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’ambaixador de Gàmbia a Espanya

Escoltar

L’alcalde rep l’ambaixador de Gàmbia a Espanya



L’alcalde, Joan Mora, va oferir el passat dissabte 9 de juny, a les 12 h, una recepció oficial a l’ambaixador de la República de Gàmbia a Espanya, Bala Garba-Jahumpa.


 

La delegació de l’ambaixador estava formada per la ministra consellera de l’Ambaixada de Gàmbia a Espanya, Mjendeh Waddam; el cònsol honorari de Gàmbia a Barcelona, Juan Antonio del Moral; el cònsol honorari de Gàmbia a Girona, Kassim Njie; el conseller de l’Ambaixada de Gàmbia a Espanya, Edmond Shonubi; i el president de la Federació d’Associacions de Gambians a Espanya (FAGE), Alhagie Sanyang.

 

L’alcalde i l’ambaixador van mantenir una reunió en la qual es va posar sobre la taula la situació del col·lectiu d’immigrants de Gàmbia residents a Mataró, així com el pes que té en la societat mataronina i els sectors productius en els quals treballen. En aquests moments uns 1.350 gambians resideixen a Mataró, sent la quarta comunitat més nombrosa.

 

Tot seguit, l’ambaixador i els seus acompanyants es van desplaçar al Centre Cívic Pla d’en Boet on van mantenir una reunió amb diferents membres de la Federació d’Associacions de Gambians a Espanya (FAGE). La FAGE, que té la seva seu a Mataró, està formada per 23 entitats de tot Espanya, 18 de les quals són catalanes i d’aquestes 12 són de Mataró.