Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’associació Maresme Marítim es presenta al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Escoltar

L’associació Maresme Marítim es presenta al Saló Nàutic Internacional de Barcelona



Demà divendres, 28 de setembre, es presentarà a Barcelona l’Associació Maresme Marítim, que impulsen 11 ens públics i privats de la comarca.


 

El marc triat és el Saló Nàutic Internacional que se celebra del 26 al 30 de setembre al recinte del Port Vell. En aquest escenari, el Maresme vol projectar la seva vinculació marítima des dels vessants econòmic, cultural, de lleure i d’esdeveniments esportius.

 

L’acte tindrà lloc a les 17 hores a l’Espai del Mar del Moll de la Fusta.

 

Maresme Marítim és el clúster creat a la comarca que té per objectiu principal impulsar les activitats vinculades al mar en diferents àmbits d'actuació: empresa i emprenedoria blava; pesca i aqüicultura; turisme blau, vela per a tothom; ports i front marítim; formació blava; esdeveniments nàutics i portal blau.

 

En formen part el Consell Comarcal del Maresme, els ajuntaments de Mataró, d'Arenys de Mar, El Masnou i Premià de Mar; el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme; la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme; els ports de Mataró, El Masnou, el Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres i la Federació d'Associacions i Gremis empresarials del Maresme (FAGEM).

 

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, participarà en la presentació del projecte, juntament amb el Conseller Delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, José Manuel López; i els regidors de Promoció Econòmica dels ajuntaments d’ Arenys de Mar, Àlex Acero i d’El Masnou, Quim Fàbregas, i la presidenta de Federació d’Associacions i Gremis de Mataró- Maresme (FAGEM), Roser Moré.