Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM signa un conveni amb 5 acadèmies per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre les persones desocupades

Escoltar

L’IMPEM signa un conveni amb 5 acadèmies per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre les persones desocupades



L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ha signat avui un conveni de col·laboració amb cinc acadèmies d’anglès de la ciutat per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre les persones en situació d’atur. Les acadèmies participants oferiran cursos de 100 hores a 260 €. Així en un curs escolar (de setembre a juny) una persona desocupada podrà fer 4 nivells d’anglès a un preu més avantatjós.


 

Les acadèmies participants en aquesta iniciativa són Come On, International House Mataró, Inlingua Mataró, The Academy i British American Institute.

 

L’IMPEM s’encarregarà de derivar les persones en situació d’atur que figurin a la seva  borsa de treball, tant les que vulguin anar a estudiar i treballar a l’estranger com les que en la definició del seu projecte professional hi hagi la necessitat d’estudiar anglès per tenir més oportunitats laborals.

 

Les persones interessades hauran d’acreditar davant l’acadèmia escollida que estan en situació d’atur i que estan inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, així mateix hauran de fer una prova de nivell que serà estàndard per tots els centres.

 

Els cursos s’impartiran a partir de setembre i tindran una durada de 100 hores, a raó de 3 hores diàries durant 5 dies de la setmana.

 

El preu de cada curs serà de 260 € per persona i nivell impartit (A1, A2, B1, B2, C1 i C2, reconeguts pel Marc Comú Europeu de Referència). El pagament es farà de forma fraccionada en dos terminis, un al principi i l’altre a meitat de curs.

 

El president de l’IMPEM, Miquel Rey, ha rubricat aquest matí l’acord que permet el desenvolupament de la iniciativa amb les persones representants de les acadèmies Hafida El Harrak Benkatib (Come On); Dennis Akers (International House); Jordi Costa (Inlingua Mataró); Simone Rosswag (The Academy); i Roser Morgado (British American Institute).

 

L’IMPEM farà una campanya divulgativa i comunicarà la proposta formativa a les possibles persones destinatàries, a les quals se’ls convocarà durant el mes de juliol a sessions informatives prèvies a la preinscripció, que es formalitzarà entre juliol i setembre.