Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut Municipal d’Acció Cultural convoca els XI Premis a la Creació Escènica

Escoltar

L’Institut Municipal d’Acció Cultural convoca els XI Premis a la Creació Escènica

Les sol·licituds es podran presentar del 14 al 19 de maig



L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) ha publicat les bases de la nova edició dels Premis a la Creació Escènica amb l’objectiu de què les companyies joves de la comarca puguin aconseguir els recursos necessaris per poder-se professionalitzar. Les sol·licituds es poden presentar del 14 al 19 de maig.


 

El Premi, que arriba a la XI edició, consisteix en una dotació econòmica, en assessorament de direcció, assessorament tècnic i la sessió d’espais per treballar. Però sobretot dóna l’oportunitat als artistes d’estrenar en espais municipals, així com poder fer difusió del seu espectacle. S’hi poden presentar projectes relatius a qualsevol activitat de l’àmbit de les arts escèniques en viu i directe, pensada per a sala, carrer o altres espais i destinada a qualsevol tipus de públic: teatre, circ, dansa, projectes en nous formats (electrònics, digitals), intervencions i performances.

 

L’import màxim amb el qual està dotat el premi és de 4.000 € i per primera vegada s’obre a artistes i companyies de tota la comarca.

 

Els interessats han de presentar les sol·licituds al registre de l’IMAC, carrer de Sant Josep, 9, de Mataró. Les bases es poden recollir a les mateixes oficines de l’IMAC i a la pàgina web de l’Ajuntament de Mataró.

 

El jurat està integrat per tècnics de la Diputació de Barcelona, de la Xarxa Tranversal, del Glam Tour, així com tècnics de l’IMAC.