Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat destaca el bon posicionament de Mataró en l’àmbit de les TIC

Escoltar

La Generalitat destaca el bon posicionament de Mataró en l’àmbit de les TIC

El director general de Telecomunicacions i Societat de la informació es reuneix amb l'alcalde i el president del TecnoCampusL’alcalde, Joan Mora, i el regidor de Promoció Econòmica i Innovació i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, es van reunir ahir amb el director general de Telecomunicacions i Societat de la informació, Carles Flamerich, per abordar projectes comuns entre l’Ajuntament i la Generalitat relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
Carles Flamerich va elogiar que “Mataró sigui una ciutat amb iniciativa, amb infraestructures com el TecnoCampus” i va vaticinar que “en l’àmbit de les TIC, Mataró marcarà la tendència en el futur”.

 L’alcalde va recordar el compromís del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, pel qual les inversions i els serveis que es posin en marxa a Catalunya en l’àmbit de les TIC i la salut s’ubicaran a Mataró gràcies a la presència de la Fundació TicSalut, que té la seu al TecnoCampus. “Aquest acord és crucial per a Mataró i el Maresme”, va apuntar Mora.Mataró i el Maresme són reconeguts per la Generalitat de Catalunya com a pol de localització d’alt impacte en els àmbits de salut i benestar. A Catalunya hi ha vuit pols d’aquest tipus en diversos sectors. Mataró és el centre neuràlgic del Pol de les TIC en la Salut i el Benestar, focalitzat en l’ús intensiu de les noves tecnologies.