Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La I Trobada de Shootball a Mataró reunirà a 350 alumnes de tercer i quart de primària

Escoltar

La I Trobada de Shootball a Mataró reunirà a 350 alumnes de tercer i quart de primària

L’alumnat forma part de 7 centres educatius de la ciutat



Dijous 24 de maig, a les 09.30 h, tindrà lloc en el Camp Municipal d’Esports (passeig de Carles Padrós, 14) la I Trobada de Shootball a Mataró. Aquesta és una iniciativa emmarcada dins del Pla Educatiu Entorn, en l’activitat de Pla Català de l’Esport a l’Escola en la qual hi participen 7 centres escolars.


 

Les activitats vinculades al Pla Català de l’Esport a l’escola tenen per objectiu incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives en horari no lectiu en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

 

Es basa en buscar sinèrgies entre les activitats de dins i de fora de l’horari lectiu escolar. Els centres que hi participen han creat associacions esportives escolars amb la participació de la comunitat educativa. Totes les activitats esportives són coordinades pel professorat d’educació física del centre. Així mateix, es planteja facilitar l’accés a tot l’alumnat.

 

Aquesta trobada és fruit del treball conjunt desenvolupat pels mestres d’educació física de 7 escoles: Vista Alegre, Àngela Bransuela, Cirera, Rocafonda, GEM, Germanes Bertomeu i Freta amb el suport de la Comissió permanent del Pla Educatiu Entorn i l’Institut d’Esports de Mataró. Jugaran 28 equips formats per 350 alumnes de tercer i quart de primària que seran arbitrats per l’alumnat de secundària de l’escola Freta.