Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de Santa Anna acull dissabte un mercat de productes elaborats en espais naturals protegits

Escoltar

La plaça de Santa Anna acull dissabte un mercat de productes elaborats en espais naturals protegits

El Mercat del Parc a taula estarà obert de 10 a 20.30 hores

Demà, dissabte 17 de novembre, se celebrarà a la plaça de Santa Anna el Mercat del Parc a taula, promogut per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).  


 

El mercat estarà obert des de les 10 h i fins a les 20.30 h amb una representació de productors i cellers dels espais naturals protegits vinculats a aquest programa.

 

Hi prenen part els Cellers Serralada de Marina, Grau Dòria, Can Ràfols dels Caus i Quim Batlle; els Embotits Casanovas Cansaladers, els Formatges de La Cleda, Can Pujol i Artefor i la Cooperativa Agrícola de Cabrera de Mar, que ompliran la plaça de productes de qualitat i proximitat.



Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs, mitjançant la viticultura, els productes naturals de proximitat i l'elaboració que en fa la gastronomia.



Parc a taula es concep com un programa transversal de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, que forma part de la Xarxa de Productes de la Terra, amb uns objectius generals i uns d'específics que deriven de la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat que podem trobar en aquests territoris.



D'aquesta manera, els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals protegits us proposen degustar diferents plats, elaborats específicament amb productes naturals i cuinats per mans expertes.



Als restauradors, s'hi afegeixen els productors i artesans alimentaris del territori, que aporten la matèria primera de qualitat que exigeix la millor cuina. Per últim, s'inclouen allotjaments propers al parc, que ofereixen el millor servei per tal de gaudir d'una estada relaxant i alhora confortable. En aquesta edició 2012, ja en formen part 155 empreses.