Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja paralitza els treballs del carrer de Sant Antoni

Escoltar

La pluja paralitza els treballs del carrer de Sant Antoni

Ahir l’alcalde es va reunir amb els veïns i fixen la data del 10 d’abril per una propera trobada



L’Ajuntament ha aturat a causa de la pluja els treballs que estava portant a terme al carrer de Sant Antoni per tal garantir la seguretat dels veïns afectats per l’ensorrament de la casa número 36 del carrer, que continua tallat a la circulació.


 

Abans de ploure, l’Ajuntament ha finalitzat però els treballs d’estintolament de la casa número 34, en la qual s’ha construït una estructura interior que podria suplir les funcions de la paret mitgera en cas que aquesta es veiés perjudicada a conseqüència de les obres de desenrunament de la finca número 36 i s’han fixat els angles metàl·lics per reforçar la unió de la façana i la mitgera del número 34.

 

A més, també s’ha procedit a cobrir amb lones tant les runes com la mitgera de la finca número 36 que ha quedat al descobert per tal d’evitar que el possible increment de pes agreugi la situació.

 

Com cada matí després de l’accident succeït dimarts 27 de març, que va fer activar el Pla Bàsic d’Emergències Municipal, ha tingut lloc la reunió amb els tècnics de l’Ajuntament. Reunions que es mantindran cada matí sense interrupció.

 

 

Reunió amb els veïns

 

Ahir al vespre, l’alcalde, Joan Mora, i les regidores de Via Pública, Núria Calpe, i d’Urbanisme, Montserrat Rodríguez, es van tornar a reunir amb els veïns al Saló de Sessions de l’Ajuntament per donar compte de les actuacions que s’estan realitzant. També es van atendre les consideracions dels afectats i es va fixar el 10 d’abril com a propera data per fer el seguiment de les obres.