Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté quatre persones per un presumpte delicte de robatori amb força en interior d'habitatge

Escoltar

La Policia Local deté quatre persones per un presumpte delicte de robatori amb força en interior d'habitatge

La Policia Local de Mataró va detenir la matinada de dissabte 9 de juny 4 persones quan presumptament intentaven accedir a l’interior d’un habitatge situat a la plaça de Cuba.


 

A les 3.15 h es va rebre una trucada d’un ciutadà que informava sobre l’intent de robatori que s’estava produint a l’habitatge de la seva filla. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres unitats uniformades i una de paisà, que van veure dos joves a les proximitats del domicili en qüestió que estaven en actitud vigilant i parlant per telèfon mòbil.

 

Quan els individus van tenir constància de la presència policial van amagar els telèfons i van marxar en direccions contràries. Van ser interceptats i detinguts pels agents, un a la cantonada del carrer de Cuba amb el carrer de Sant Cugat i l’altre a la cruïlla dels carrers de Sant Joaquim i de Deu de Gener.

 

A l’interior de l’edifici on presumptament s’estava duent a terme l’intent de robatori els agents van detenir dos joves més i van observar marques de forçament d’una de les portes. A l’interior de l’habitatge es trobava la filla del ciutadà que havia donat l’avís, que patia una crisi nerviosa. La dona va informar els agents que havien estat intentant accedir al seu domicili donant forts cops a la porta.

 

Un cop detinguts, es va identificar a G.V.I. i P.O.P. de 28 anys, I.B. de 19 anys, i a un menor d’edat.