Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La targeta per viatjar gratis en transport públic T-12 s’amplia també per als nens i nenes de 13 anys

Escoltar

La targeta per viatjar gratis en transport públic T-12 s’amplia també per als nens i nenes de 13 anys

Han de sol·licitar explícitament la renovació a l’AMTU

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) possibilitaran que els nens i nenes que l’any passat van complir 13 anys puguin gaudir també dels beneficis de la targeta T-12 per viatjar gratuïtament en el transport públic del sistema tarifari integrat. Fins al mes passat aquest títol de transport estava reservat a infants de 4 a 12 anys.




Els nens i nenes que van fer 13 anys durant el 2011 han de sol·licitar la renovació directament a l’AMTU, ja sigui per mail (amtu@t-12.cat) o per fax (93 861 38 15), facilitant el nom complert, DNI i la població del nen. La renovació, doncs, no es farà automàticament sinó només a aquells beneficiaris que ho sol·licitin explícitament.




Què és la targeta T-12?


La targeta T-12 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 13 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic, dins la mateixa zona tarifària on es resideixi.




La targeta T-12 es un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.




La targeta T-12 té un cost d'emissió i gestió que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. Per als infants de 4 a 12 anys la renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica.