Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les pràctiques del nou grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport es faran al Centre Natació Mataró

Escoltar

Les pràctiques del nou grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport es faran al Centre Natació Mataró

TecnoCampus i el Centre Natació Mataró signen un acord de col•laboració

El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el del Centre de Natació de Mataró (CNM), Josep Masriera, han signat avui un conveni de col·laboració per la posada en funcionament de les pràctiques dels nous estudis del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.


 

El conveni estableix el marc de col·laboració per a la cessió per part del Centre Natació Mataró d’espais necessaris per a impartir les pràctiques, entrenaments i proves d’accés del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, que s’inicia el curs vinent a l’Escola Superior de Ciències de la Salut, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra i integrat en el parc TecnoCampus Mataró-Maresme.

 

Les dues institucions es comprometen a tirar endavant accions de projecció institucional i estableixen un seguit d’avantatges per als estudiants, treballadors i socis del TecnoCampus.

 

El Centre Natació Mataró col·laborarà en activitats de promoció i difusió del TecnoCampus entre els abonats propis, i oferirà condicions especials a estudiants, treballadors i empreses vinculades al parc. Per tal d'iniciar la relació directa i de col·laboració, oferirà un descompte del 100% de la matrícula d'inscripció com a soci i descomptes del 10% en els cursets de natació i activitats dirigides que organitza.

 

Per la seva banda,  el TecnoCampus oferirà al Centre Natació Mataró, a preus bonificats, l’ús de les instal·lacions del parc, en especial el Centre de Congressos, i en farà promoció al considerar-lo equipament esportiu col·laborador. Així mateix, el Centre Natació Mataró s’integrarà en el Consell assessor en la Salut i el Benestar del TecnoCampus, per tal d’aportar-hi la seva experiència en aquest àmbit.