Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebrarà la “Shopping Night” dissabte que ve

Escoltar

Mataró celebrarà la “Shopping Night” dissabte que ve

La pluja va obligar a suspendre la vetllada de botigues obertes i animació al carrer prevista en la campanya de promoció turística Mataró Opportunity WeekendL’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i la Unió de Botiguers de Mataró (UBM) han acordat aquest matí tornar a programar dissabte 6 d’octubre la celebració de la “Shopping Night”, que formava part de la campanya de promoció turística Mataró Opportunity Weekend (MOW).


 

La majoria de les activitats al carrer programades en el MOW durant la tarda i nit de dissabte passat es van suspendre a causa de la pluja, inclosa aquesta vetllada excepcional en que les botigues havien d’estar obertes entre les 9 h i les 12 de la nit.

 

Dissabte que ve les botigues tornaran a oferir promocions, descomptes i ofertes especials per als clients i també es tornaran a programar espectacles complementaris de dinamització comercial al carrer.

 

Els organitzadors s’han compromès a comunicar les activitats reprogramades a través d’una campanya de comunicació específica, inclosa també en el web www.mataro.cat