Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró i 6 municipis maresmencs acolliran el Kid's Challenge Serie

Escoltar

Mataró i 6 municipis maresmencs acolliran el Kid's Challenge Serie

La ciutat celebrarà aquesta jornada esportiva el 14 d’octubre



Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Mataró i Premià de Mar compartiran aquest any el projecte esportiu Kid’s Challenge Serie, una iniciativa del club de triatló Costa de Barcelona Maresme i del Consell Comarcal per fomentar els valors esportius i la cultura de l’esforç entre els petits i els joves. En tots aquests municipis s’organitzaran jornades esportives adreçades a nens i nenes en edat escolar, entre els 3 i els 16 anys.


 

El Consell Comarcal del Maresme ha acollit avui la presentació del projecte Kid’s Challenge Serie 2012 en la qual hi han estat presents el president del CCM i alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez; les alcaldesses de Calella, Montserrat Candini, i de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido; els alcaldes d’Arenys de Mar, Estanis Fors, i de Canet de Mar, Jesús Marin; la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Premià de Mar, Marisa Ferreras; i el regidor d’Esports de Mataró, Pere Galbany, acompanyats dels representats del club de triatló Costa de Barcelona-Maresme Agustí Pérez i Albert Guinart.



El Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha situat la comarca en el pòdium dels triatlons internacionals. Durant dos anys consecutius ha rebut el premi a la millor organització de triatló d'Espanya i aquest any aspira a repetir títol. A més de mantenir aquesta línia de treball, ara s’obre un altre repte: convertir el Maresme en territori Challenge, és a dir, en una comarca on els estímuls esportius estiguin molt arrelats des de la infantesa.



Amb l’objectiu de fer aflorar entre els més joves valors clau dins el món esportiu com la superació, la integració, la tolerància, la disciplina, la responsabilitat, el companyerisme, l’esforç, la salut.... neix el Kid’s Challenge Serie en el qual participaran aquest any 7 municipis.

Es calcula que hi prendran part uns 6.000 escolars. Calella organitza aquesta jornada esportiva des de 2009 amb un gran èxit de participació i d’implicació de les escoles i de les famílies.

 

Cada municipi, amb el suport logístic i tècnic del club de triatló Costa de Barcelona-Maresme, organitzarà la seva pròpia kid’s challenge i contactarà amb les escoles i instituts del municipi perquè els escolars s’hi puguin apuntar. Les categories s’han establert en funció dels cursos escolars:

 

. 1.000 metres: nens i nenes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO

. 1.000 metres: nens i nenes de 5è i 6è de primària

. 750 metres: nens i nenes de 3r i 4t de primària

. 500 metres: nens i nenes de 1r i 2n de primària

. 250 metres: nens i nenes de P3, P4 i P5.

 

Calendari dels municipis:

 

. Sant Vicenç de Montalt: 22 d’abril

. Sant Pot de Mar: 1 de maig

. Arenys de Mar: 5 de maig

. Calella: 26 de maig i 29 de setembre

. Mataró: 14 d’octubre

. Canet de Mar: 27 d’octubre

. Premià de Mar: 11 de novembre.